- تاریخ انتشار: 09:00 1403/08/14
- دسته : اخبار اقتصادی
- کد خبر : 20390
- مجله اینترنتی : شب گوش
مدیرعامل تتر USDT چیزی فراتر از یک ابزار معاملاتی برای رمزارزها است
تتر؛ ابزاری برای پرداخت و مدیریت نقدینگی!
ارزش بازار تتر در حال حاضر بیش از ۱۲۰ میلیارد دلار بوده و بر جایگاه سوم برترین ارز دیجیتال بازار رمزارزی تکیه زده است. نکته جالب این ماجرا اینجاست که دومین استیبل کوین بازار دارای ارزش بازار ۳۵.۶ میلیاردی است و شکاف قابل توجهی میان آن و تتر وجود دارد! علت این شکاف را میتوان در قدرتنمایی تتر در دوران سخت و دشوار بازار در ماجرای ورشکستگی صرافی FTX مشاهده کرد که معاملهگران در آن ایام نسبت به کل دنیای کریپتوکارنسی بیاعتماد شده و یک سقوط قیمتی کمسابقه را در کل بازار رقم زدند؛ در این ماجرا تنها تتر بود که ثبات قیمتی خود را حفظ کرد و ثابت نمود که واقعاً نسخه دیجیتالی دلار آمریکاست.
این پشتوانه مالی و تاریخچه قیمتی موجب شده تا پائولو آردوینو که مدیریت بنیاد تتر را برعهده دارد، در محاسبهای با تام فارلی (Tom Farley) تتر را پر کاربردترین دلار دیجیتال در جهان معرفی کند و کاربرد آن را فراتر از یک ارز دیجیتال در بازار رمزارزها بداند! وی معتقد است که تا قبل از ظهور تتر، مردم در کشورهایی که ارز ملی ناپایداری دارند، برای محافظت از ارزش سرمایه خود مجبور بودند که دلار را از بازار سیاه تهیه کنند؛ اما پس از ظهور تتر، این روند تغییر پیدا کرده و مردمان چنین کشورهایی به راحتی و در یک بستر امن میتوانند داراییهای خود را به دلار دیجیتال تبدیل کنند.
توسعه تتر در جهت استفاده همگانی از آن
تتر در حال حاضر بر روی بسیاری از شبکههای بلاکچینی همچون اتریوم، پالیگان، ترون، TON و غیره راهاندازی شده است؛ این تنوع شبکه بلاکچینی در اصل دارای سابقه طولانی در جهت کاهش میزان کارمزد تراکنشات تتری است. اولین تتر بر روی بلاکچین بیت کوین راهاندازی شد و Realcoin نام داشت که بعدها نام آن به تتر تغییر یافت؛ پس از مدتی تتر بر روی شبکه اتریوم راهاندازی شد و پس از افزایش سطح ترافیک تراکنشها در اتریوم نسخه ترونی تتر راهی بازار گردید؛ اما سوال اینجاست که چرا در بازار تتر با انواع شبکههای بلاکچینی مواجه هستیم؟!
در حال حاضر بیش از ۶۱ میلیارد دلار تتر بر روی شبکه ترون وجود دارد و در بسیاری از صرافیهای ارز دیجیتال همچون صرافی کیف پول من، در خرید تترو انتقال آن از شبکه ترون پشتیبانی میشود، علت محبوبیت استفاده از شبکه ترون در انتقال تتر در کارمزد حداقلی این شبکه بلاکچینی است. کارمزد انجام تراکنش در شبکه اتریوم حدوداً ۱۴.۶۰ دلار بوده و این در حالیست که انجام همین تراکنش در شبکه ترون، دارای کارمزد ۲۰ سنتی است! آردینو در دفاع از روند ایجاد شده چنین اظهار نظر کرده است:
آردینو اعلام کرده است که بنیاد تتر در حال ایجاد تغییرات بنیادین در سیاستهای اقتصادی خود بوده و در حال حاضر بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار اوراق قرضه خزانهداری آمریکا را از دولت چین خریداری کرده است تا از آنها به عنوان پشتوانه رمزارز خود استفاده کند. وی اعلام کرده که اگر بنیاد تتر یک کشور بود، دارایی آن معادل کشوری همچون آلمان و نزدیک به کره جنوبی میشد! آردینو معتقد است که تتر به مالکیت دلار آمریکا، انعطاف بیشتری بخشیده و بهترین دوست دلار آمریکاست؛ چراکه مانع از آن شده تا کشوری بتواند به طور ناگهانی صدها میلیارد دلار اوراق خزانهداری را به فروش برساند.
شفافیت مالی تتر
به گزارش صرافی کیف پول من، از همان روزهای شکلگیری مفهوم تتر در بازار ارز دیجیتال تا به امروز، وضعیت ذخایر تتر یک علامت سوال بزرگ بوده و چرایی این موضوع در خروج مکرر بنیاد تتر از سیستمهای بانکی و باز و بسته کردن حسابهای خود در کشورهای مختلف بود؛ اما اخیراً این وضعیت بهبود یافته و روشن شده است که بخش عمده سرمایه بنیاد تتر بوسیله شرکت خدمات مالی Cantor Fitzgerald مدیریت میشود. براساس دادههای پلتفرم Polymarket، احتمال ورشکستگی بنیاد تتر در سال 2024 چیزی در حدود 4 درصد بوده و این در حالیست که احتمال استفاده از سلاح هستهای در این سال برابر با 9 درصد تخمین زده شده است!
به طور خلاصه میتوان چنین نتیجه گرفت که تئوری توطئه شکست خورده و بازار رمزارزها در خرید و فروش ارز دیجیتال تتر اعتقادی به آن ندارد و شایعاتی که سابقاً درباره عدم وجود پشتوانه کافی برای صدور و انتشار تتر پخش میشد، در حال حاضر کمرنگ و حتی محو شده است. لازم به ذکر است که هاوارد لوتنیک، مدیرعامل شرکت Cantor Fitzgerald، بارها اعلام کرده است که ذخایر دلاری تتر کافی بوده و چیزی برای پنهان کردن وجود ندارد.
بلاگ خبری کیف پول من؛ معتبرترین منبع فارسی زبان برای پیگیری اخبار دنیای کریپتو!
گفته شد که تتر به سرعت در حال حرکت به سمت افزایش نفوذ در زندگی روزمره ما انسانهاست و قصد دارد جایگزینی برای دلار در جوامع بشری باشد. در حال حاضر از تتر در بسیاری از کشورها به عنوان ابزار پرداخت استفاده میشود؛ اما مزیت استفاده از تتر در کشورهای تحریمی همچون ایران فقط در ابزار پرداخت بودن این رمزارز نبوده و بلکه خرید آن میتواند به حفظ ارزش سرمایه اشخاص نیز کمک کند. لازم به ذکر است که مطالب گفته شده در فوق، همگی برداشتی از گزارشاتی بود که صرافی کیف پول من به زبان فارسی از اخرین مصاحبه مدیرعامل بنیاد تتر و تحلیل آن به زبان فارسی منتشر کرده بود و اگر به دنبال آن هستید که بهتر با دنیای کریپتوکارنسی و رمز و رازهای آن آشنا شوید، توصیه میکنیم که حتماً سری به وبسایت صرافی کیف پول من به آدرس www.kifpool.me بزنید. همچنین میتوانید با مراجعه به قسمت خرید و فروش ارزدیجیتال،اقدام به خرید تتر نمایید.